Leg het technisch inrichten van uw badkamer in de handen van een expert, doe beroep op Leon Geens BVBA voor de aanleg van sanitaire leidingen en het monteren van badkamer en toilet!

Leon Geens BVBA is uw vakman voor binnenhuis installaties in omgeving Mechelen

Uw badkamer is een plaats waar u tot rust komt: een heerlijk bad of een verkwikkende douche wil u dan ook in alle comfort kunnen nemen. Kies daarom voor kwaliteit! De aanleg van uw sanitaire leidingen bijvoorbeeld dient professioneel te gebeuren voor een duurzaam resultaat. Doe dus beroep op een vakman in deze branche, die u bijstaat met het nodige deskundig advies!

Met 42 jaar aan ervaring, is de Leon Geens BVBA uw specialist voor de aanleg van sanitaire leidingen in Mechelen en omstreken. Wij zorgen bovendien ook voor het monteren van de door u gekozen sanitaire voorzieningen (toilet en badkamer). Ook uw keuken en andere plaatsen die u verkiest, voorzien wij graag van waterleidingen.

Leon Geens BVBA is uw uitgesproken partner op vlak van binnenhuis installatie. U kan niet enkel bij ons terecht voor sanitair, maar ook voor elektriciteit, verwarming en ventilatie. Ons familiebedrijf kiest steeds voor een kwaliteitsvolle, snelle en persoonlijke service!

Aarzel dus niet en contacteer ons vandaag nog. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons!015 51 37 43