Wij voegen graag de nodige vonken toe aan uw nieuwbouw- of renovatieproject!

Leon Geens BVBA is uw speciaist in het aanleggen van een elektrische installatie.

Het aanleggen van elektriciteit vereist gedetailleerd vakmanschap. U zoekt hier dus best een ervaren, betrouwbare partner voor! Voor het aanleggen van een elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning of tijdens uw renovatieproject doet u in Mechelen en omstreken beroep op de kennis en ervaring van Leon Geens BVBA. Met 42 jaar aan ervaring verzorgen wij de elektrische bekabeling van uw woning tot in de puntjes! Als er zich nadien nog mankementen zouden voordoen, kan u steeds bij ons terecht. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar een reparateur. Ook voor onderhoudsopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij creëren voor u een duurzame en efficiënte elektrische installatie met materialen van hoogstaande kwaliteit. Onder meer werken we met Niko Home System-domotica: bijzonder handig en bovendien ook gunstig voor uw energiefactuur.

U kan ook altijd bij ons terecht voor het plaatsen van ventilatie, centrale verwarming en het aanleggen van sanitaire voorzieningen. Stop dus met zoeken en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of advies op uw maat!

Contacteer ons!015 51 37 43