Voor de vakkundige installatie van uw CV ketel doet u beroep op dé specialist in uw buurt, Leon Geens!

Kies voor CV ketel installateur Leon Geens in Mechelen als u toe bent aan een nieuwe verwarmingsketel!

Zoekt u een betrouwbare CV ketel installateur die de nodige technische knowhow bezit maar ook een degelijke service verleent? Leon Geens BVBA helpt u graag verder als u een nieuwe CV ketel nodig hebt, uw CV ketel aan een onderhoudsbeurt toe is of u herstellingen uitgevoerd moeten worden. Wij zijn dé expert in Mechelen en omstreken op vlak van verwarming en werken enkel met materialen van zeer hoge kwaliteit, aan een eerlijke prijs. Ook staan wij bekend voor onze uitstekende service: voor een onderhoud of herstellingen na installatie, zijn wij slechts een telefoontje van u verwijderd. U kan altijd beroep op ons doen en hoeft dus niet steeds opnieuw op zoek te gaan naar een reparateur.

Een CV ketel is geen aankoop die u op 1, 2, 3 doet. Uw nieuwe verwarmingsketel moet uw huis uitstekend verwarmen, maar ook zuinig zijn in verbruik. Daarom staan wij u steeds graag bij om raad te geven en bekijken wij samen met u welk type CV ketel het best bij uw woning past. Wij werken steeds met sterke merken als Buderus, Quinn en Radson. Bovendien zijn wij erkend Cerga-installateur waardoor de beste dienstverlening op vlak van aardgaswerken ook vanzelfsprekend is!

Bovendien kan u bij ons ook terecht voor zonneboilers. Interessant voor uw energiefactuur, het milieu en nu nog voordeliger dankzij de fiscale tussenkomst!

Kies dus voor een ervaren partner die u persoonlijk verder helpt en u kwaliteit garandeert: kies voor Leon Geens BVBA.

Aarzel dus niet en neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons!015 51 37 43