Laat uw huis ademen met kwaliteitsvolle ventilatie van Leon Geens!

Leon Geens verzorgt het duurzaam plaatsen van ventilatie voor nieuwbouw.

Volgens de huidige energieprestatieregelgeving (EPB) moet uw nieuwe woonst heel erg goed geïsoleerd zijn. Een goede isolatie is milieuvriendelijk en zal uw energiefactuur aardig doen krimpen, maar u dient natuurlijk ook te zorgen voor een uitstekende ventilatie van uw woning! Ramen en deuren openzetten is natuurlijk geen optie, want dan heeft isoleren geen zin. Ventileren is tegenwoordig dus verplicht. Zo kunnen uw huis en zijn bewoners gerust ademhalen!

Als u moet ventileren, kiest u natuurlijk voor de beste oplossing op lange termijn. Doe daarom beroep op Leon Geens BVBA in Bonheiden voor de beste service en kwaliteit. Wij denken zowel aan uw comfort en uw gezondheid, als aan uw portemonnee! We streven naar minimaal energieverlies aan de hand van de installatie van systeem C en systeem D.

  • Systeem C: de verse lucht wordt aangebracht via raamroosters. Aan de hand van ventilatoren wordt de vuile, vochtige lucht afgezogen in de keuken, badkamer, toiletten en berging. 
  • Systeem D: er wordt op deze manier evenveel vervuilde lucht afgevoerd, als er verse lucht wordt aangevoerd. Dit gebeurt doormiddels van mechanisch gestuurde luchtstromen. Zo wordt er meer warmte gerecupereerd.

Om uw ventilatie te plaatsen is er dus één adres: Leon Geens BVBA in Bonheiden. U kan verder niet enkel bij ons terecht voor ventilatie, maar ook voor elektriciteit, verwarming en sanitair. Ons familiebedrijf kiest steeds voor een kwaliteitsvolle, snelle en persoonlijke service! Aarzel dus niet en neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons!015 51 37 43