Wij verzorgen uw binnenhuis installatie tot in het kleinste detail!

Leon Geens BVBA is uw specialist op vlak van verwarming en sanitair in Bonheiden

Uw verwarming en sanitair installeren in Bonheiden en omstreken? Dat laat u over aan een vakman! Leon Geens BVBA helpt u graag verder als u centrale verwarming wenst aan te leggen, uw CV ketel aan een onderhoudsbeurt toe is of uw herstellingen uitgevoerd moeten worden. Ook voorzien wij sanitair in keukens, badkamers en op toiletten. Waar u het nodig heeft! Wij zijn dé expert in Bonheiden en de wijde omgeving op vlak van verwarming en sanitair. We werken enkel met materialen van zeer hoge kwaliteit, aan een eerlijke prijs. Ook staan wij bekend voor onze uitstekende service: voor een onderhoud of herstellingen na installatie, zijn wij slechts een telefoontje van u verwijderd. U kan altijd beroep op ons doen en hoeft dus niet steeds opnieuw op zoek te gaan naar een reparateur.

Uw sanitair kan u indien gewenst bij ons aankopen. Wij verzorgen vervolgens de plaatsing tot in de puntjes. Een correcte en degelijke afwerking is dan ook het minste wat uw nieuwbouw- of renovatieproject verdient. U wenst immers dat dit jaren meegaat en dat weten wij!

Op vlak van verwarming werken wij met Buderus. Deze materialen van hoge kwaliteit zijn ook bij ons te koop. Daarenboven kan u bij ons ook terecht voor zonneboilers. Interessant voor uw energiefactuur, het milieu en nu nog voordeliger dankzij de fiscale tussenkomst!

U kan ook altijd bij ons terecht voor het plaatsen van elektriciteit en ventilatie. Stop dus met zoeken en contacteer ons meteen voor meer informatie of advies op maat!

Contacteer ons!015 51 37 43